Vil du være med til at skabe forandringer?

Som frivillig i Socius bliver du en del af et stærkt fællesskab af ildsjæle. Vi er i opstartsfasen, så der er rig mulighed for at få indflydelse og ansvar 

Socius har flere forskellige arbejdsgrupper du kan blive en del af

Events

Vores eventgruppe arbejder med planlægningen af forskellige events. Både i fysisk form og i et online format. Der er altid rigeligt med korrdineringsopgaver i denne sammenhæng. Det kan handle om at sammensætte et spændende program, outreach til oplægsholdere og yde teknisk support til vores online webinar – eller måske har du nye ideer til spændende eventformater?  

Interesseret ? Så send en mail til info@socius.dk

Fundraising

Særligt vores fundraising indsats kunne bruge en hjælpende hånd. Vi skal have udarbejdet ansøgninger og fundet interessante fonde, så vi kan få skaffet midler til at understøtte vores vigtige arbejde. 

Interesseret ? Så send en mail til info@socius.dk

Kommunikation

I kommunikationsgruppen arbejder vi med den generelle kommunikation af alt fra spændende konferencer, til forskergruppens inputs på den sociale bæredygtighedsagenda. Hvis du sidder med gode ideer til hvordan vi kan kommunikere vores budskab og arrangementer, så er du velkommen til at kontakte os.

Interesseret ? Så send en mail til info@socius.dk